BACK IN LNDN

Sååå, sedan jag kom tillbaka i måndags har jag inte hunnit göra så jätte mycket. På tisdagen tog jag det mest bara lugnt. Sov till mitten på dagen, såg en film, tog en promenad, fixade lite med min bank och sedan gick vi ut och åt middag. Har jobbat och tränat resten av tiden.
 
Det är lite blandade känslor just nu, tiden hemma var underbar vilket gör att jag fortfarande längtar hem lite. Men vi har mycket planerat här den sista tiden så jag vet att det kommer bli fantastiskt. Sa upp mig från jobbet igår, så min sista dag där kommer troligtvis bli den andra augusti. Har tänkt spendera en vecka i London då utan att jobba, se allt som jag inte sett hittils, göra allt jag inte gjort. Efter det, på måndagen den 11e kommer jag och Miranda att åka på en liten RoadTrip, bestående av Brighton, Southmapton, Bournemouth och avslutningsvis Bristol. Allihopa är kuststäder så vi skall äntligen få se lite sol, stränder och vatten. Planen är sedan att flyga från London till Sverige på måndagen den 17e.
 
Jag vet att det kommer bli bra att komma hem i slutändad även fast det känns jobbigt nu. Jag kommer förmodligen känna mig en aning ''instängd'', if that makes sense och sakna London med allt vad det innebär. Jag känner inte att jag är klar med denna stad än, och jag kommer födmodligen återvända någon gång inom en snar framtid.
 
 
PUSS
Allmänt | |
Upp