STUPID ME

Ja vad ska man säga, blir aldrig förvånad längre när det gäller mig. Idag var olyckan, eller kanske rättare sagt klumpigheten framme igen. Brukar ofta äta youghurt och flingor till lunch, men då gnäller Virre på mig och säger att jag skall äta ''mat''. Idag skulle jag därför äta parma, mackor, avokado mm. Vid denna tidpunkt (14:30) hade jag endast ätit lite kvarg på morgonen och en liten chockladbit, därav var jag ganska trött och inte vid mitt sinnes fulla bruk. När jag då skall ta bort kärnan från avokadon (med kökskniven som var nyslipad) slinter jag med en väldig kraft och åker rakt igenom avokadon, in i mitt finger. Det hinner ta stopp mot mitt skelett innan jag fattar vad som händer.
 
Blodet bokstavligen pulserade sprutande ut ur mitt finger, jag fick panik och Moa likaså. Hon hämtade Virre som försökte få kontroll över situationen. Allt jag kunde säga var, ''jag kommer dö'' haha. Jag har aldrig sett den mängden blod komma ur mig, det liksom rann ur mig likt vatten. Det dröjde inte många sekunder innan jag var på väg att svimma och spy samtidigt.
 
Fick skjuts upp på sjukhuset av Veronicas man, mycket snällt. Fick hjälp ganska snabbt till en början, spolade rent satte på nytt bandage osv. Men kände ändå att något inte var helt rätt, hade ingen känsel alls i större delen av fingret vilket jag först trodde berodde på hårda bandage, men det försvann liksom inte. Röntgen visade att skelettet var helt och fint, men de tester vi gjorde visar att jag förmodligen skurit av nerverna och kanske en sena.
Började gråta som ett litet barn av panik när jag inte kände när han tröck nålar mot fingret, trodde att fingret var helt försört. Han försvann en stund men kom sedan tillbaka för att berätta att jag behöver operation. Började gråta ännu mer. Vet inte varför egentligen, ordet kändes bara som ett hårt jävla slag i magen. Det känns som att jag precis blivit frisk från mina fot och knä-operationer också kommer en till, som är så himla onödig. Detta blir alltså min sjätte eller sjunde operation. Hoppas  att det inte är någon större fara imorgon, att det är lätt att laga. Vill verkligen kunna fortsätta jobba julhandeln då jag sett fram emot den.
 
PUSS
Allmänt, Hälsa, Operation | |
Upp