Wednesday

I tisdags hade det gått hela tre månader sedan min operation, i och med det var jag tillåten att börja jogga igen. Så igår klev jag upp i tid och gick ut för att göra premiären. Vågade inte springa så långt då det så klart ömmade en del, jag sprang ca en kilometer och gick fyra. Men som med allt annat, ett steg i taget. Nästa gång springer jag lite längre!

Måste även säga att jag hängde i Soho Square för någon dag sedan, det är som en mini-park två gator från Oxford Street, hur mysigt som helst! Låg där i värmen och lyssnade på musik i flera timmar. Bra ställe att gå till om man vill ta en paus från shoppingen! 

Igår var jag ute en sväng, förstår om det låter som att jag och Clara inte umgås men så är inte fallet haha. Vi umgås hela tiden men eftersom hon jobbar mycket så kan hon inte följa med på allt. I alla fall, hängde först på Carnaby Street, sedan gick vi till en klubb i Soho som självklart var gay-inspirerad med lite uppträdande osv, sjukt kul!! Idag mår jag dock inte lika bra, men jag skall ta mig samman och sedan åka på en lägenhetsvisning här i eftermiddag, väldigt spännande. Den lägenheten ligger jätte nära Kings Cross så då kommer vi lite närmre stan.
PUSS
Allmänt, London | |
#1 - - Johanna:

Vad skönt att äntligen få springa igen!! ❤️

Upp