Sorry

Mamma, pappa, Johanna, mormor & morfar, farmor & farfar samt alla andra som läser min fina lilla blogg. FÖRLÅT för dålig uppdatering, jag lever och har inte blivit överkörd än (även om det varit nära ett par gånger). Jag skall bättra mig, jag lovar!

Det som hänt sedan sist är inget jätte spektakulärt. Jag har varit på Museum Of London medan Clara jobbade och det var väl lite av en upplevelse, not.. Jag gick omkring där och kollade på grejer från Romarriket typ haha. I lördags var vi även på en hiphop/underground klubb i Dalston Junction, dansade där tills att benen gjorde ont. Har promenerat mycket och försökt lokalisera mig mer. Vi har en jätte fin park 2 kilometer ifrån oss som heter Waterlow park, där kan man kolla på ankor, spela tennis, ha picknick, sitta på en bänk eller gå ett par varv, så jag har hängt där en del. Här i London är gräset grönt och många blommor/träd har slagit ut vilket gör det mesta väldigt vackert. 

Just nu sitter jag på Camden job centrum för att få ett "national insurance number", man behöver det för att kunna få ut lönen här sedan. Efter detta hade jag tänkt åka till en park, läsa en bok och lyssna på musik. Vi har sjukt fint väder och det är runt 20 grader i solen. 

Just nu är det lite dåligt med bilder pga Claras dator har kraschat (mestadels mitt fel) så vi kan inte fixa bilderna, förhoppningsvis får vi det att fungera igen snart.

Vill också tacka bästa Sanna för all lakrits vi fick, det behövdes då vi hade kraftig lakritsabstinens!!!
PUSS
Allmänt | |
#1 - - Johanna:

Åh!!! Vad kul!! Jag har saknat bloggen :') (även fast vi pratar nästan varje dag) Saknar er, men snart ses vi!!!!! LÄNGTAR <3

Upp