PRIMROSE HILL

De senaste dagarna har det varit fantastiskt väder, igår och idag har det varit över 25 grader. När jag kom hem ikväll klockan 19:30 var det fortfarande 22 grader, helt fantastiskt!!! Så igår på förmiddag spenderade jag och Clara tid på Primrose Hill, vilket är ett ställe för de som gillar utsikt. Man går genom Regents Park, och upp för kullen. När man är längst upp kan man se hela London (som ni kan se på bilden nedan). Stannade där till klockan 15 ungefär eftersom jag började jobba klockan 16 (ja jag fick jobbet på Scotch and Soda, överlycklig!!!!!) Fick dock tillåtelse att börja jobba igen för bara några dagar sedan och har därför inte gjort så många pass än. Men jag trivs i vilket fall jätte bra där. Scotch and Soda är ett klädmärke från Holland, och jag diggar verkligen deras grejer. Kommer jobba mellan 25-35 timmar/vecka där vilket är bra så jag hinner uppleva lite av London samtidigt.
 
Vi har även funderat på att förlänga denna resa ett tag till men det beror lite på hur det blir med jobb för oss båda i Sundsvall. Men just nu lockar känslan av att stanna väldigt mycket, även om jag saknar min älskade släkt väldigt mycket. Imorgon har vi även varit här en hel månad vilket vi skall försöka att fira på något sätt.
Nu skall jag och C kolla på 90210 och sedan sova.
 
PUSS
Allmänt, London, Vänner | LONDON, PRIMROSE HILL, SCOTCH AND SODA | | En kommentar |

Wednesday

I tisdags hade det gått hela tre månader sedan min operation, i och med det var jag tillåten att börja jogga igen. Så igår klev jag upp i tid och gick ut för att göra premiären. Vågade inte springa så långt då det så klart ömmade en del, jag sprang ca en kilometer och gick fyra. Men som med allt annat, ett steg i taget. Nästa gång springer jag lite längre!

Måste även säga att jag hängde i Soho Square för någon dag sedan, det är som en mini-park två gator från Oxford Street, hur mysigt som helst! Låg där i värmen och lyssnade på musik i flera timmar. Bra ställe att gå till om man vill ta en paus från shoppingen! 

Igår var jag ute en sväng, förstår om det låter som att jag och Clara inte umgås men så är inte fallet haha. Vi umgås hela tiden men eftersom hon jobbar mycket så kan hon inte följa med på allt. I alla fall, hängde först på Carnaby Street, sedan gick vi till en klubb i Soho som självklart var gay-inspirerad med lite uppträdande osv, sjukt kul!! Idag mår jag dock inte lika bra, men jag skall ta mig samman och sedan åka på en lägenhetsvisning här i eftermiddag, väldigt spännande. Den lägenheten ligger jätte nära Kings Cross så då kommer vi lite närmre stan.
PUSS
Allmänt, London | | En kommentar |

Sorry

Mamma, pappa, Johanna, mormor & morfar, farmor & farfar samt alla andra som läser min fina lilla blogg. FÖRLÅT för dålig uppdatering, jag lever och har inte blivit överkörd än (även om det varit nära ett par gånger). Jag skall bättra mig, jag lovar!

Det som hänt sedan sist är inget jätte spektakulärt. Jag har varit på Museum Of London medan Clara jobbade och det var väl lite av en upplevelse, not.. Jag gick omkring där och kollade på grejer från Romarriket typ haha. I lördags var vi även på en hiphop/underground klubb i Dalston Junction, dansade där tills att benen gjorde ont. Har promenerat mycket och försökt lokalisera mig mer. Vi har en jätte fin park 2 kilometer ifrån oss som heter Waterlow park, där kan man kolla på ankor, spela tennis, ha picknick, sitta på en bänk eller gå ett par varv, så jag har hängt där en del. Här i London är gräset grönt och många blommor/träd har slagit ut vilket gör det mesta väldigt vackert. 

Just nu sitter jag på Camden job centrum för att få ett "national insurance number", man behöver det för att kunna få ut lönen här sedan. Efter detta hade jag tänkt åka till en park, läsa en bok och lyssna på musik. Vi har sjukt fint väder och det är runt 20 grader i solen. 

Just nu är det lite dåligt med bilder pga Claras dator har kraschat (mestadels mitt fel) så vi kan inte fixa bilderna, förhoppningsvis får vi det att fungera igen snart.

Vill också tacka bästa Sanna för all lakrits vi fick, det behövdes då vi hade kraftig lakritsabstinens!!!
PUSS
Allmänt | | En kommentar |
Upp