20-10-14

Igår, måndag var jag och mamma först på Birsta en sväng för att köpa present åt min farbrors sambo. Doftade även på olika parfymer, och nu kan jag inte bestämma mig vilken som skall bli min nästa favvo.
Det står mellan en ros-doft på The Body Shop och en citrus doft på Make Up Store somheter Holiday någonting tror jag haha, julklappstipps till mamma kanske!!
 
Efter Birsta City tog vi oss till skogen ovanför birsta. Där gick vi omkring i ca tre timmar. Det var lite rått och fuktigt ute, därför frös man om man inte höll ett högt tempo trots varma kläder. Men sammanfattningsvis var promenaden väldigt skön.
 
Senare på eftermiddagen bestämde jag och en vän som heter Kristina att vi skulle gå på Giffarna, det var roligt och trevligt då vi inte träffas så ofta (förhoppningsvis skall vi ändra på det). Giffarna vann med 2-1 och nu känns det faktiskt som att Allsvenskan är nära för detta gäng. 
 
puss
Familj, Hälsa | | Kommentera |

FÖRLÅT FÖR SEN UPDATE

Ja uppenbarligen är jag ingen ''riktig'' bloggare än eftersom det ofta dröjer flera dagar mellan mina inlägg. I torsdags, fredags och lördags jobbade jag, vilket var sjukt kul. Jag har alltid kul på jobbet, (förutom vid skitdagar..) men under dessa dagar var det extra kul. Vi hade nämligen super mycket julvaror som skulle upp, det var mycket folk i butiken och klubbdagarna gjorde att jag blev extra motiverad till att sälja mera.
 
Jag hade en tävling med mig själv, jag skulle för varje dag sälja fler exemplar av en vara. Första dagen sålde jag 22 av denna produkt, och dagen efter sålde jag 30 st, under samma öppettid. Så det var kul, jag är nöjd =D. Sista dagen kunde jag inte räkna med, då jag bara jobbade hälften så länge som de andra två dagarna.
 
Om ni, som jag, redan är as peppade på jul tycker jag att ni skall besöka Cervera då vi fått in sååååå mycket vackra saker inför julen. Man skulle kunna kalla de saker vi har i butiken för pre-christmas, kampanjen heter stök-start. I år är det pastell som gäller, rosa, grön, vit, blå, beige. Men jag tycker att den röda traditionella julen alltid fungerar!
 
www.cervera.se
 
 
 
puss
Allmänt, Inspiration | | Kommentera |

13-10-14

Jag och Clara tog oss en sväng upp till Norra berget för att fota, fasiken vad kul man kan ha när man fotar. Jag har blivit lite utav en proffsfotograf, ni skulle se mina vinklar och poser BAKOM kameran, haha.
 
Efter utflykten upp på berget åkte vi hem igen och drack både kaffe och te, varför välja när man kan ta båda liksom. 
 
Ikväll skall jag göra så lite som möjligt, förmodligen slår jag på ett avsnitt Suits.
 
 
 
 
 
 
 
Puss
 
Vänner | | Kommentera |
Upp