Godmorgon

Godmorgon!! Sovmorgon idag (igen) hehehe. Jag måste säga att det är så otroligt skönt och lättande att inte gå i skolan längre. Speciellt på kvällarna, där har jag alltid haft skoluppgifter att göra men nu kan jag göra vad jag vill.

Alla som blev försökskaniner till det nya skolsystemet vet att det inte var en dans på rosor, dvs årgång 95. Förra året, mitt tredje år är förmodligen både det bästa och värsta jag gjort. Herregud vad mycket vi hade att göra. Det finns dock vuxna som påstår att det var värre på deras tid, er vill jag bara ge en kram och berätta för er att det inte är konstigt att ha fel ibland. 

Just nu sitter jag och läser tidningen och dricker te. Idag skall jag träna en sväng på morgonen, äta lunch med pappa på B.I.M och sedan jobba. Det blev ingen bio igår så därför tar vi den ikväll, Interstellar tror jag den heter, hoppas den är bra.

PS. Matkassen är hur bra som helst. Igår åkte vi till Ica maxi och fick två kassar varor med mat för 5 dagar. Igår åt vi pasta med en sås som var otroligt god. Det verkar verkligen toppen, ett tips till alla oss som inte alltid är så kreativa. Kassarna finns även i laktosfritt, med kolhydrater och med lite mindre kolhydrater.


Puss o kram
Allmänt, Familj, Hälsa, Inspiration | | Kommentera |

Ny vecka

"Nya vecka, nya tag". Ap-längesen jag bloggade nu, så jag tänkte att det skulle vara bra att skriva av sig lite. 

Det som har hänt den senaste tiden i mitt liv är sammanfattningsvis:

• Har jobbat ganska mycket. Både på Handelshuset och Cervera. Har dessutom fått december-schemat av båda och det ser ut som att det blir en stressig jul i år. 

• Jag har även börjat kolla på Paradise Hotel, och faktiskt lyckats kolla ikapp mig. Så nu är vi i takt med det som sänds på tvn. PH är ju egentligen i särklass det sjukaste och sämsta program jag sett. Men det är underhållning på hög nivå. Sen är det även en ego-boost att titta på det. Efter varje program känner jag mig lite mer intellektuell jämfört med vad jag gjorde innan, fasiken vad blåst de flesta av dem är alltså, haha. 

• Har varit ute och dansat ett par gånger, vilket har varit väldigt roligt. Är inte alls ute lika ofta nu som förut, vilket gör att man uppskattar dessa kvällar mycket mer. 

• Jag och Clara pratade på Montessori skolan om vårt projekt i Ghana. Första gruppen gick i 1an, 2an och 3an. Andra gruppen var 8or och 9or. Det var väldigt intressant för oss att se hur barnen reagerade på allt vi sa och det känns faktiskt som att många av dem fick annat perspektiv på saker och ting. Nu hoppas vi att vi kan nå ut till fler barn genom skolor så att fler barn förstår att dem också kan hjälpa till.

Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen. Ska titta på ett avsnitt av någonting, jag tror faktiskt att det är dags för en ny serie. Efter det skall jag ta med min kära pappa till Friskis och Svettis. Jag tänkte gå en stund på bandet där medan pappa tränar. Efter det skall vi hämta upp en matkasse på Ica, ni vet en sån där som redan är färdig. Detta är våran första vecka med en sådan, så det skall bli väldigt intressant. Jag uppdaterar er med hur det går! Ikväll skall jag gå på ett gympa-medelpass på Friskis och sen skall jag försöka få med mig Kristina och Viktor på bio. 


Puss o kram
Allmänt, Familj, Hälsa, Inspiration, Vänner | | Kommentera |
Upp